Szolgáltatások

Esküvői rendezvények

Esküvői rendezvények esetében nagyon fontos számunkra a kommunikáció, ezért az esküvő napjáig legalább 3 esetben találkozunk és telefonon, illetve email levelezés formájában tartjuk a kapcsolatot, mind két fél érdekében.

Az esküvő előtt kb. 1 hónappal a helyszínre látogatunk, ha lehet, akkor a párral közösen, hogy megbeszéljük a pontos részleteket a fotózás, és videózás szempontjából. Pontosítjuk a kreatív fotózás, majd a szertartás menetét, illetve az azt követő party lebonyolítását. Megkeressük a stáb technikai asztalának a helyét, ami számunkra a legfontosabb a biztonságos, és precíz munkavégzés érdekében.

Az nagy nap előtt egy–két nappal konzultálunk utoljára és véglegesítjük a programot az ifjú párral.

Az esküvő napján, mi már a reggeli, délelőtti órákban a helyszínre megyünk és elkezdjük a munkát. Megörökítjük a helyszínt steril, majd feldíszített állapotban a vágóképekhez.

A pár készülődésen jelen vagyunk a kezdetektől, ha az esetleg több helyszínen van azt is megoldjuk, hiszen stábunk akár külön-külön is tudd dolgozni.

A kreatív fotózás a nagy nap egyik legfontosabb eleme, ezért azt csak az ifjú párral közösen tudjuk a legszebb emlékek közé emelni, így erre a munkára nekünk szükséges 120 perc, legvégső esetben a minimális szükséges idő 90 perc. Természetesen ezt az eseményt videó anyaggal is rögzítjük.

Egyéb köztes programokat (vendégvárás, szülőköszöntő, lány kikérés, csokordobás stb.) stábunk folyamatában rögzíti, de a videóban csak, mint rész események jelenek meg.

A szertartás, az egyik legfontosabb eleme a napnak, ezért ezt 3-4 kamerával + drónnal rögzítjük. Az előzetes egyeztetés alkalmával, a megbeszéltek szerint vesszük a gyűrűhúzást, az igeneket, illetve a csókot, és természetesen a vendégekről folyamatos vágóképeket.

A főbb események utáni (nyitótánc, vőfély programok, menyasszonytánc, stb.) programokat előre egyeztetett módon rögzítjük.

Az esküvői anyag utómunkálataira maximum 60 napos határidőt vállalunk, de törekszünk a mihamarabbi átadásra.

Csapatunk komplett csomag esetén 3 főből áll + 1 adminisztratív segítő (ha szükséges)

2 fő videós – 3 kamerával, sliderrel, stabilizátorral dolgozik

1 fő drón

Természetesen külön igény estén további fotós kollégát is tudunk biztosítani a nagy napra.

(Csomagjainkról részletes leírást talál a csomagok menü pont alatt)

Pr és imagefilm

Csapatunk vállalja kisebb cégek, vállalkozások, sportegyesületek részére az online marketinghez elengedhetetlen kisvideók, reklámfilmek készítését.

A forgatás előtt két körös konzultáció szükséges, hiszen az elsőn képet kapunk a megrendelő elképzeléséről, a másodikon pedig képet adunk egy felvázolt képivilágról, illetve egyeztetünk a forgatás napjáról és szükséges kiegészítőiről.

A megrendelés mértékétől és helyszíneitől függően 1-3 nap alatt vesszük fel a hasznos anyagot, földről és igény szerint levegőből is.

Stábunk megrendeléstől függően az ilyen feladatokra 2-3 fővel szokott jelen lenni. Komolyabb reklámfilmen, szükség esetén reklám szakértővel dolgozunk, de azt külön megállapodás szerint.

(Csomagjainkról részletes leírást talál a csomagok menü pont alatt)

 

Rendezvények, privát partyk, videoklipek

Csapatunk vállalja kisebb cégek, vállalkozások részére csapatépítő programok, díjátadó ceremóniák, konferencia összefoglaló videók készítését, továbbá oktatási anyagokhoz szükséges videós tartalmakat.

Magánszemélyek részére vállalunk születésnap, leány/legénybúcsúk, családi programok fotós és videófilmes megörökítését. Igény esetén karaoke szettet is tudunk biztosítani.

Videoklip forgatást is vállal csapatunk, igény szerint rendezést, operatőri munkát, és komplett utómunkálatokat is.