Rólunk

Rólunk

Mottónk

Az emberek álmokból táplálkoznak, vágyaik, érzéseik álmokká formálódnak, majd az ekképpen létre jött víziók a legszebb pillanatokká, s valósággá válnak, amit emlékként őrzünk meg.

A Cinemabox Media elkötelezett arra, hogy ezeket az emlékeket számotokra megörökítse és visszaadja cinematográf stílusban, továbbá fotók formájában bepillantást nyerjetek saját emlékeitekbe.

Rólunk

Csapatunk 2015-ben alakult meg, az első időkben csak 2 főből állt. Az akkori munkáink javarészét az esküvői, családi, és sportfotózás töltötte ki, ezt a mai napig nagyon szeretjük, de nem elégítette ki kreatív vágyainkat, ezért 2016 második felében bele kóstoltunk a videózás világába.

Az első munkánk nagy kihívás volt számunkra, amit egy promóciós videó formájába készítettünk el egy budapesti gokart pálya részére. 2017 az áttörés éve volt, hiszen sok-sok munkát kaptunk, videóklippek, promófilmek és esküvői videófilmek - fotók formájában. Ahhoz, hogy minőségi kép és videó anyagot tudjunk átadni megrendelőinknek, technikailag és stábtagok számában is fejlődnünk kellett. Mára a stáb 4 főből áll, akik a megrendeléseknek megfelelően, legyen az víz alatt, vagy levegőben és persze szárazföldön is megállja a helyét. 

Technikai felszerelésünk professzionális Sony Alpha 7 S II gépekből, GoPro nagysebbességű akciókamerából, DJI Drónból illetve minőségi Manfrotto állványokból, stúdió lámpákból és DJI kamera stabilizátorból áll.

A kreatív csapat

Mester Richárd

Alapító, Fotó, Videó

"Kedves Látogató! A Cinemabox Media elkötelezett arra, hogy emlékezetes képi világot adjon a legszebb pillanatokról, eseményekről. Területem a vállalkozáson belül, elsősorban a videózással kapcsolatos, de szívesen tevékenykedem fotós területen is."

Bauer Krisztián

Alapító, Videó, stabilizátoros eszközök

"Tisztelt Látogató! Cinemabox Media társalapítójaként kötelességemnek érzem a tökéletes, harmonizáló képi világ megteremtését. Elhivatottságom a mozgóképek."

Orosz Dalma

Fotó

"Kedves Jegyespár! A hétköznapokon porté, családfotózásokkal foglalkozom, hétvégén pedig az esküvőkön örökítem meg a legszebb pillanatokat. Célom a nagy nap legmeghittebb pillanatai és az azt körülvevő érzelmek vissza tükröződése."

Várhelyi Ferenc

Légi Videó (drón)

"Tisztelt Látogató! A légi-felvételek szinte minden esetben feldobják az esküvők, reklám és családi filmek, videók hangulatát. Célom, hogy ezen pillantok sorozatát, egy madárlátta képi világgal mutassam meg Önöknek."